COMENZI

ABAJURURI

DSC01559

  • Caracteristici

Abajururile au formă standard cilindrică, diametru de 20 cm şi înălţime 18 cm. Lampadarele au diametru de 30 cm si înălţime 22 cm.

Pentru suportul de abajur, folosesc modelul Skaftet de la Ikea, pe care îl recomand ca raport calitate-design-preţ. Suportul are o înălţime de 35 cm, există în trei variante de culoare (alb, argintiu, auriu) şi este compatibil cu leduri de tip E14.

Pentru suportul de lampadar, varianta modelului Skaftet de la Ikea este compatibilă cu leduri E27 si are o înălţime de 132 cm.

  • Preţuri

Preţul unui abajur este de 250 RON, iar al unui lampdar de 370 RON. Toate celelate piese enumerate mai sus sunt incluse în acest preţ.

Taxele de curierat sunt în jur de 25 RON.

DECORAŢIUNI

Decoraţiunile sunt realizate manual şi au dimensiunile de 10cm x 10cm. Sunt livrate împreună cu o lumânare-led. Preţul: 50 RON (plus eventuale taxe de expediere).


  • Cum poţi comanda?

Îmi trimiţi un e-mail la adresa cristiana_tanase@yahoo.com sau completezi formularul din rubrica de contact, iar eu îţi voi răspunde în scurt timp. Ne punem de acord cu privire la model, termen de livrare, modalitatea de plată (transfer bancar sau ramburs, la primirea comenzii) şi orice altceva mai trebuie stabilit.