Despre mine, ca astrolog

DSC_1895

Mă numesc Cristiana Tănase, iar acesta este un spaţiu dedicat astrologiei şi celor ce o tratează cu deschidere. Pentru început, notez că pe terenul ei nu sunt garantate rezolvări fără totală implicare în propria poveste de viaţă, dar este posibilă o înţelegere de sine care combină raţiunea, intuiţia, strategia şi creativitatea.

Astrologia atrage mulţi oameni, iar eu mă număr printre cei care i-au acceptat fără nevoia de multe probe fundamentul autentic. Însă nu am preţuit-o cu adevărat până când nu am încercat să îi descifrez, pe înţelesul meu, instrumentele de lucru.

Ca mai toţi pasionaţii de astrologie, am început cu cărţi şi continuu cu ele. Am completat cu diverse cursuri, apoi cu certificarea în ocupația de astrolog şi nu mă abat de la un sfat pe care l-am primit încă de la primele lecţii: să nu las să treacă nicio zi fără să citesc ceva în domeniu sau fără să gândesc o întâmplare, poate doar pentru mine, în limbaj astrologic. Urmând acest exerciţiu, lumea a căpătat o coerenţă pe care înainte nu aş fi ştiut să o extrag din vălul de haos născut între atâtea frânturi de timp, gânduri şi situaţii de viaţă.

Gestionez acest site din propria mea nevoie de claritate pentru că învăţ scriind. M-a atras ideea de a împărtăşi ca la o discuţie între prieteni păreri universale cu iz astrologic. De scris, am mai scris articole pentru revista de astrologie a cursanţilor Fidelia – AstroText, iar în prezent semnez rubricile de horoscop săptămânal, lunar și anual pentru AstroDex. Sunt, din 2022, profesor colaborator la Şcoala de Astrologie Fidelia.

Din considerentele acestui spaţiu virtual, împărtăşesc că m-am născut cu Soarele pe cuspida Peşti-Berbec, Luna în Gemeni, Ascendentul în Vărsător şi, ca orice mic sau mare astrolog, mă folosesc pe mine însămi drept subiect observat şi tratat după conexiuni cu simbolistica zodiacală.

Nu ştiu să dovedesc într-un mod absolut de ce funcţionează astrologia (mi-ar trebui pricepere pentru ingineria întregului univers), dar pot să spun că pe măsură ce mă apropii de ea ajung mai bine la mine, mă minunez de inteligenţa subtilă care ne susţine şi învăţ să trăiesc altfel pentru că realizez cum dinspre dedesubt totul are o precisă măsură, geometrie şi continuitate.

Articolele de aici urmează modul meu personal de a interpreta simbolurile astrologice. Pentru că nu îmi stă în fire o abordare foarte tehnică sau de detaliu, încerc să leg cât mai clar şi pe înţelesul tuturor cuvintele de ansamblu ale astrologiei – aşa cum le vorbesc eu – cu arhitectura exterioară şi cea interioară a lumii noastre – aşa cum le văd şi pe acestea.


Puteți urmări mai jos și două videouri cu prezentarea activității mele de astrolog:


ARTICOLE

CONSULTAŢII

PREGĂTIRE INDIVIDUALĂ

CURSURI

Materiale video – YouTube

Revista AstroText

Horoscop săptămânal, lunar și anual – AstroDex