PREGĂTIRE INDIVIDUALĂ

Pornind de la o idee mai veche, propun acelora dintre voi care se simt atraşi de o asemenea variantă de lucru un set de lecţii în particular, online sau faţă în faţă, ca la şcoală, pe vremea când mergeam la meditaţii. Începem cu abecedarul sau continuăm de pe nivelul mediu-avansat al vostru, deci mă adresez tuturor claselor de elevi astrologi. 

Preţul unei şedinţe: 60 RON/oră.

***

Pentru amatorii de astrologie care doresc să înţeleagă mai bine zodiacul, propun un set de 4 şedinţe a câte două ore în care ne vom concentra pe descrierea în amănunt a fiecărui semn şi pe legăturile dintre aceste arhetipuri. O astfel de înţelegere poate fi utilă oricui şi este, după părerea mea, un bun conţinut de cultură generală celor ce nu doresc să se specializeze în astrologie, dar vor să îşi desluşească mai bine propria alcătuire interioară şi pe a oamenilor de aproape.

Preţul pachetului de 4 şedinţe: 360 RON.

***

Cei interesaţi îmi pot transmite un email la adresa cristiana_tanase@yahoo.com, vor primi detalii, iar mai departe stabilim împreună cum ne organizăm echipa. Cursurile se desfăşoară în Bucureşti sau, cum spuneam mai sus, la cerere, putem stabili un program de discuţii online.

 

DSC_5962