Grup de astrologie – Pluto

Dragi prieteni,

 

Grupul din luna octombrie se va reuni în ziua de joi, 24 octombrie, şi se reeditează miercuri, 6 noiembrie, cu începere de la ora 18:30.

Dedicăm această întâlnire planetei Pluto, căreia îi vom dezbate semnificaţiile atât în raport cu hărţile noastre natale, cât şi ca influenţe în tranzit. În prezent, Pluto este un factor-cheie al schimbărilor de amploare pe care le parcurgem şi va deveni, spre finalul acestui an, din ce în ce mai vizibil ca influenţă. Putem spune că traversăm timpuri în care transformările se precipită pe toate planurile existenţei noastre, iar astrologia ne poate ajuta să parcurgem aceste etape cu inteligenţă, receptivitate, eleganţă şi înţelepciune.

Lui Pluto îi atribuim acel loc din astrogramele şi din experienţele noastre unde suntem supuşi transformărilor radicale prin situaţii de criză şi senzaţiei că trăim mai multe vieţi într-una. Ce fel de forţă interioară putem accesa sub ghidajul acestei planete vom căuta să înţelegem împreună în cadrul grupului de octombrie.

Cei ce doresc să participe se pot înscrie printr-un mesaj privat pe Facebook sau prin email la adresa cristiana_tanase@yahoo.com.

Adresa va fi comunicată celor înscrişi. Grupul se reuneşte în Bucureşti. 

 

Vă aştept cu prietenie şi drag de astrologie!

Cristiana Tănase,

Astrolog