Grup de astrologie – Saturn

Dragi prieteni,

 

Grupul din luna septembrie se va reuni pe data de 26, joi, cu începere de la 18:30. De data aceasta vom discuta despre semnificaţiile lui Saturn în astrogramele noastre şi în tranzit, la nivel mundan.

Traversăm o perioadă puternic influenţată de mersul acestei planete în semnul Capricornului. Resimţim cu toţii o succesiune de etape orecum anevoioase, dar şi necesare de reevaluare a diverselor structuri din vieţile noastre. Totodată, construim fundaţii şi reguli noi, în funcţie de domeniul sau domeniile de experienţă pe care se desfăşoară şantierul nostru personal, semnificat de planeta Saturn în astrograma natală, casa şi aspectele sale, precum şi de configuraţiile pe care le creează acum faţă de harta noastră planeta Saturn în tranzit. Luna septembrie a acestui an este importantă în acest proces pentru că Saturn îşi reia mersul direct după 4 luni de retrogradare.

Vom discuta, aşadar, despre ce presupune integrarea corectă a funcţiei saturniene în astrogramele natale şi despre Saturn în Capricorn, în perspectiva celor ce se vor mai produce sub influenţa sa până spre finalul anului 2020.

Cei ce doresc să participe se pot înscrie printr-un mesaj privat pe Facebook sau prin email la adresa cristiana_tanase@yahoo.com.

Adresa va fi comunicată celor înscrişi. Grupul se reuneşte în Bucureşti. 

 

Vă aştept cu prietenie şi drag de astrologie!

Cristiana Tănase,

Astrolog