Luna şi divinul feminin. Atelier de astrologie

Dragi prieteni,

 

Joi, 19 aprilie, cu începere de la ora 19:00, vă invităm la întâlnirea cu astrogramele noastre, martori fideli ai intenţiilor evolutive cu care am sosit la întrupare şi care ne însoţesc toţi paşii vieţii.

Dialogul nostru sprinţar va fi dedicat Lunii din astrologie, ca indicator al planului emoţional şi al divinului feminin din care izvorăsc calităţile hrănitoare, protectoare, materne.

Vom descoperi astfel împreună, în funcţie de poziţia zodiacală a Lunii din harta personală, care este dispoziţia noastră interioară de fond, cum ne putem asigura echilibrul la nivel sufletesc, prin ce tip de strategii rapide putem reveni la starea de confort emoţional şi cum ne putem direcţiona optim energia blândeţii ocrotitoare.

Seara o vom începe cu o scurtă introducere în mecanismele de funcţionare a astrologiei şi o vom încheia cu prezentarea atmosferei astrologice a anului în curs.

Atelierul se adresează tuturor iubitorilor astrologiei, inclusiv începătorilor dornici să se familiarizeze cu propriile astrograme.

Pentru înscriere, vă rugăm să transmiteţi un mesaj în care să specificaţi coordonatele naşterii voastre (dată, oră – dacă se cunoaşte, localitatea) la adresa cristiana_tanase@yahoo.com.

Adresa: Str. Rondă, nr. 8 bis, etaj 1, Bucureşti.

Vă aşteptăm cu drag!

Cristiana Tănase, astrolog

şi Camelia Radu, gazda centrului Frecventa Om