Anunţ – Grupuri de lucru – Astrologie

Dragi prieteni ai astrologiei,

Începând cu toamna acestui an, se formează o nouă serie de participanţi la grupurile de astrologie Iluminarium! Întâlnirile sunt dedicate celor ce doresc să se familiarizeze cu şi să aprofundeze astrologia europeană, un instrument atât practic, cât şi intuitiv de autocunoaştere. Scopul acestor întâlniri este acela de a învăţa să transformăm corelaţiile astrologice în soluţii creative de dezvoltare de sine şi de înţelegere a dinamicii interioare, interpersonale, mundane, în aşa fel încât să trăim mai conştienţi, fericiţi, armonioşi.

Vom aloca primele şedinte de lucru prezentării informaţiilor de bază în astrologie: semne, planete, case, toate acestea însoţite de discuţii interactive şi exerciţii practice. După aproximativ opt ateliere ne vom dedica întâlnirile exclusiv analizelor de astrograme, pornind de la situaţii concrete din viaţa de zi cu zi.  Adică ne propunem astrologie de la ABC la fineţuri.

Prima generaţie de astroşcolari care s-au alăturat acestei iniţiative în anul 2017 şi au păstrat ritmul întâlnirilor formează în prezent o grupă isteaţă, veselă, deschisă la studiu şi prietenie. Nu ne formalizăm, glumim şi colaborăm liber, dar luăm în serios astrologia şi ne bucurăm de ea. Învăţăm unii de la ceilalţi, creăm dezbateri interesante şi câştigăm, pe lângă experienţa astrologică, experienţa lucrului într-o echipă unde se propun răspunsuri strategice la întrebări de fond: cine suntem, de unde venim şi cu ce intenţii, cum se întâmplă viaţa din noi şi din jur, cum putem veni în întâmpinarea ei prin alegeri înţelepte, potrivite matricei noastre evolutive?

Întâlnirile au loc o dată pe lună într-o zi lucrătoare stabilită de comun acord cu paticipanţii şi durează două ore (18:30-20:30). Ne vom organiza în grupe de câte maxim 7 persoane. Locul de desfăşurare: Bucureşti, sector 3 (adresa exactă va fi comunicată celor înscrişi).

Prima întâlnire a seriei: joi, 27 septembrie 2018, ora 18:30.

Pentru înscrieri şi alte detalii, vă rog să îmi trimiteţi un mesaj la adresa cristiana_tanase@yahoo.com.

Vă aştept cu prietenie şi drag de astrologie!

Cristiana Tănase