Colaborare Atlanthea – anunţ

În cadrul centrului educaţional holistic Atlanthea, este disponibil începând cu luna februarie 2019 un nou serviciu la cabinetul de consiliere, acela de Astrologie aplicată pentru familie:

Program (pe care încă îl testăm şi poate fi ajustat în funcţie de solicitări): miercuri 17:15-18:45; 19:00-20:30; sâmbătă 10:30-12:00; 12:30-14:00; 14:30-16:00).

Cristiana Tănase este astrolog autorizat, consilier vocaţional şi formator. Îndreptată spre o abordare psihologică a astrologiei, Cristiana are experienţă în consilierea natală individuală, de cuplu şi de familie. În cadrul centrului Atlanthea, ea vă propune ateliere dedicate înţelegerii şi integrării intuitive a astrologiei în viaţa de zi cu zi şi întâlniri individuale cu adulţii, în care se poate opta pentru una dintre următoarele variante de lucru:

• studiul dinamicii de familie, cu harta copilului în centrul procesului de consiliere;
• analiza hărţii natale personale;
• analiza relaţiei de cuplu dintre părinţi sau dintre părinte şi copil.

Toate aceste tipuri de discuţie pornesc de la identificarea direcţiilor evolutive pe care se poate încadra natural nativul, cu semnalarea posibilelor tipuri de provocări ce pot apărea pe parcursul vieţii în funcţie de predispoziţiile astrale personale.

Dialogurile se construiesc astfel în scopul conştientizării de sine şi al aflării unor metode creative de transformare a provocărilor în oportunităţi de creştere.

Şedinţele durează 1h 30min, costul unei ședințe fiind de 150 lei, iar Cristiana vă va pune la dispoziţie întregistrarea audio.

Programări sau detalii suplimentare prin email la cristiana_tanase@yahoo.com.

Vă așteptăm cu bucurie!

Echipa Atlanthea