Grup de astrologie – Neptun

Dragi prieteni,

 

Grupul de februarie va avea loc în data de 26, miercuri, cu începere de la ora 18:30 şi este dedicat simbolisticii planetei Neptun în astrologie.

Asociat celor mai înalte forme de rafinament, dar şi celor mai iluzorii forme de escapism, Neptun este, fără îndoială, un subiect astrologic controversat. În spiritul semnificaţiilor sale, tindem să îl trecem poate prea uşor cu vederea, clasându-l ca “planetă de generaţie, transsaturniană” şi să nu îi simţim clar prezenţa în reacţiile noastre individuale cotidiene. Totuşi, mai ales acolo unde Neptun se află în aspecte strânse cu planetele personale, el pune o amprentă foarte puternică asupra personalităţii noastre, marca sa fiind tânjirea după un absolut pe cât de mistic, fin, nobil, pe atât de dificil de corelat cu realităţile mai grosiere care dau formă şi conţinut, materialitate vieţilor noastre. Şi totuşi din acest impuls spre transcendenţă iau naştere sublime trăiri, inspirate manifestări artistice, actele cele mai înalte de credinţă şi dăruire. La urma urmei, viaţa poate fi trăită şi ca poezie, nu doar ca suită de scopuri materiale şi construcţii stabile.

În acest spirit îl vom aduce în discuţia de luna aceasta pe Neptun. Vom vorbi despre interpretarea sa în hărţile natale, în cele mundane şi în tranzit.

Cei ce doresc să participe se pot înscrie printr-un mesaj privat pe Facebook sau prin email la adresa cristiana_tanase@yahoo.com.

Adresa va fi comunicată celor înscrişi. Grupul se reuneşte în Bucureşti. 

Vă aştept cu prietenie şi drag de astrologie!

 

Cristiana Tănase,

Astrolog