Grupuri de lucru cu frecvenţă lunară

Dragi prieteni,

 

Începând cu această primăvară, vă invit să vă alăturaţi grupului de lucru Iluminarium, în cadrul căruia vom organiza discuţii cu tematică astrologică pentru cei ce doresc sa se familiarizeze cu acest limbaj simbolic.

Pe parcursul întâlnirilor vom pătrunde treptat în tainele astrologiei şi ale propriilor hărţi natale, astfel încât să deprindem arta de a trăi în sincronicitate cu momentul prezent şi cu programul evolutiv pe care ni l-am propus pentru această viaţă.

Astrologia o vom aborda atât teoretic, cât şi practic, pornind de la situaţiile de viaţă concrete cu care ne confruntăm. Pe lângă temele propuse pentru dezbatere, vom face la fiecare întâlnire şi o scurtă analiză astrologică a perioadei de până la următoarea şedinţă.

Grupul se adresează în special începătorilor şi se reuneşte lunar, într-o zi de joi sau vineri, între orele 18:30-20:30, în Bucureşti, zona Piaţa Muncii.

Cu hărnicie, dar şi multă bună dispoziţie, vom lucra în grupuri de câte 5-6 persoane.

Pentru înscrieri, vă rog să îmi trimiteţi un mesaj la una dintre adresele de email cristiana_tanase@yahoo.com / cristiana@iluminarium.ro sau făcând apel la formularul de contact de pe sit.

Persoanele înscrise vor primi din timp detalii despre data şi tema propusă pentru următoarea întâlnire.

 

Vă aştept cu prietenie şi cu drag de astrologie!

Cristiana