Șuetă venusiană. Seară de astrologie.

anunt_iluminarium

Dragi prieteni ai astrologiei,

Pentru vineri, 25 noiembrie, vă propun o nouă întâlnire cu astrologia şi astrogramele voastre, de data aceasta pornind de la întrebarea “Cum să îmi construiesc relaţiile potrivite mie?”.

În cadrul discuţiei, vom investiga împreună poziţia în astrogramele proprii a planetei Venus, cel dintâi indicator relaţional care trebuie recunoscut, înţeles şi respectat atunci când ne punem problema calităţii relaţiilor din vieţile noastre. Venus corespunde, în reprezentarea astrologică a dinamicii noastre interioare, acelei laturi personale dornice de crearea de legături cu alţi oameni. Și, aşa cum Venus există în toate astrogramele, niciun om, fie el oricât de independent, nu se poate sustrage nevoii de socializare, de împărtăşire, de apropiere autentică. De aici, aşa cum ştim din practică, se ramifică o gamă bogată de posibilităţi relaţionale: învăţăm cu toţii că experienţele de cuplu ne pot înălţa sau coborî, indiferent dacă vorbim despre o relaţie trecătoare sau stabilă, despre una de iubire, de prietenie sau de afaceri. Cum să navigăm în mod optim prin toate aceste situaţii vom căuta să descoperim împreună cu ajutorul astrologiei.

Aşadar, în cadrul atelierului venusian, intenţionăm să ne apropiem de acea reţetă personală care conduce treptat spre succesul relaţiilor noastre. Însă, dincolo de astrologie, întâlnirea pe care v-o propunem are ca scop ancorarea într-o conduită impecabilă a echipelor: învăţăm să declarăm cu sinceritate faţă de noi şi de parteneri cine suntem de fapt, ce ne dorim, ce fel de relaţii ne îmbogăţesc sufleteşte şi ne ajută să evoluăm.

Pot veni la eveniment toate persoanele interesate, participanţi sau nu la atelierele precedente, amatori sau pasionaţi intens de astrologie. Pentru înscriere, vă rog să îmi transmiteţi un email la adresa cristiana@iluminarium.ro cu coordonatele naşterii: data, ora (dacă nu se cunoaşte, vă rugăm să specificaţi), localitatea.

Durata: două ore, cu începere de la 19:00. Atelierul se desfăşoară în Bucureşti, zona Calea Victoriei. Adresa exactă va fi comunicată persoanelor înscrise.

Vă aştept cu drag!

Cristiana