Venusiene. Atelier de astrologie

Dragi prieteni,

Sâmbătă, 23 martie, vă invităm cu bucurie la un nou atelier de astrologie găzduit de centrul educaţional holistic Atlanthea. Întâlnirea de luna aceasta este dedicată feminităţii şi simbolisticii planetei Venus:

  • Calitatea de partner(ă) romantic(ă). Vom discuta astfel despre cum suntem predispuşi, în funcţie de poziţia lui Venus în astrograma personală, să atragem şi să ne lăsăm atraşi de către cei pe care ni-i dorim aproape.
  • Felul în care primim şi oferim participare la relaţiile de cuplu. Ce ne dorim de la celălalt şi cum putem susţine în mod natural orice alt tip de parteneriat important pentru noi.
  • Stilul nostru estetic: ceea ce ne defineşte şi ne modelează bunul gust. Latura artistică a nativului.
  • Dorinţa, frumosul şi plăcerea în accepţiunea personală sau ce dă savoare existenţei noastre, în funcţie de configuraţiile venusiene ale hărţii natale.

În cadrul atelierului vom atinge şi noţiuni cu caracter introductiv şi general, astfel încât invitaţia noastră se adresează tuturor celor ce doresc să înţeleagă mai îndeaproape zodiacul şi să utilizeze această cunoaştere în dezvoltarea personală.

Discuţiile vor fi coordonate de Cristiana Tănase, astrolog autorizat, colaborator al Centrului Atlanthea în consilierea astrologică natală, de cuplu şi de familie.

Data şi ora evenimentului: sâmbătă, 23 martie, între orele 11:00-13:00.

Locul de desfăşurare: Str. Bârlogeni, nr. 46, Centrul Atlanthea.

Înscrierile se fac prin email la adresa: cristiana_tanase@yahoo.com.

 

Vă aşteptăm cu drag!

Echipa Atlanthea şi Cristiana Tănase