Clar de Lună. Seară de astrologie. 30.09.2016

dsc02703_sitDragi iubitori ai astrologiei,

Din seria atelierelor de dezvoltare personală, vă invit vineri, 30 septembrie 2016, cu începere de la ora 19:30, să faceţi cunoştinţă cu astrogramele voastre!

Într-un cadru primitor (studioul Suntuncopac), vom parcurge zodiacul şi vom extrage în mod personalizat pentru fiecare participant semnificaţia poziţiei Lunii în harta natală.

Ce vom urmări prin aceste discuţii şi exerciţii? Să ne înţelegem în mod practic nevoile şi tipare emoţionale, temeri incomode şi mijloacele de transformare a lor într-o stare de confort şi siguranţă interioară.  Totodată, ne vom descoperi stilul personal de manifestare a afecţiunii, ce ne hrăneşte sufleteşte şi care sunt coordonatele propriei laturi materne.

Aşadar, pornind de la zodiac şi de la simbolistica Lunii în astrologie, vom învăţa să recunoaştem dacă suntem conduse de emoţii arzătoare sau răcoritoare, fluctuante sau stabile, adâncitoare sau înălţătoare; apoi vom investiga în ce măsură avem nevoie de independenţă sau de cuplu, de cămin sau de aventură, de carieră sau poate mai degrabă de spiritualitate. Vom spune pe nume fricilor noastre celor mai adânci, de la teama de schimbare până la cea de continuitate, apoi le vom propune soluţii. Toate acestea în mod personalizat, în funcţie de astrogramele individuale. La capătul acestei discuţii vom rămâne cu înţelegeri de fond despre noi şi despre ceilalţi, înţelegeri care ne vor ajuta în orice moment să ne trăim creativ propria realitate şi să o respectăm pe aceea a altui om.

Vă aşteptăm cu drag la studio vineri, 30 septembrie, de la 19:30 la 21:00! Pentru înscrieri: cristiana@iluminarium.ro.